Novo pojačanje CroCulToura, potpisan ugovor o suradnji s Proprium-om

Hrvatsko društvo kulturnog turizma potpisalo je Ugovor o suradnji s obrtom za edukaciju, savjetovanje i usluge Proprium. Proprium, sa sjedištem u Osijeku, pojedincima i organizacijama, unutar kreativne industrije, pruža usluge sa svrhom profesionalnog razvoja i porasta učinkovitosti.  Laura PlantakMaja Bogdan Diana Kotrla, po struci su magistre kulturologije, smjera kulturalni menadžment. Zajedničkim trudom putem Propriuma žele postići isticanje potencijala pojedinca i organizacija te učiniti kulturu i kreativnu industriju dostupne svima s naglaskom na potencijal njihovog rasta.

Tim Proprium, preuzeto s https://proprium.hr/o-nama/
Tim Proprium, preuzeto s https://proprium.hr/o-nama/

Cilj suradnje je unapređenje prodajnih i promotivnih aktivnosti koje su dijelom produkcije kazališno turističkih predstava koje Hrvatsko društvo kulturnog turizma ima u ponudi. Društvo je još 2014. godine krenulo s produkcijom ambijentalnih predstava, a prva u nizu je bila “Zaboravljena Tvrđa – Vinski trg”, za koju je scenarij napisao Siniša Kovač. Od te godine realizirane su predstave “Veličanstveni most”, “Vodenica na Dravi”, “Mačkamama i Timba u zanatskoj čaroliji”, “Crvena Marta” i dr.

Predsjednica Društva, Jesenka Ricl naglašava: “Potpisivanje ovog Ugovora dogodilo se u pravo vrijeme kada je bilo potrebno odrediti novi način upravljanja “proizvodima” te zaista vjerujem da će nova energija, koju će kulturalne menadžerice unijeti u poslovne aktivnosti, uroditi plodom. Ne samo da postoji mogućnost povećanja prodaje izvedbi već i promocije ukupne ponude kulturnog turizma grada Osijeka.”

Jesenka Ricl: "Ponuda kulturnog turizma grada Osijeka tek čeka na tržišni plasman. Novi modeli poslovanja i načini upravljanja "proizvodima" tek su prvi korak prema prezentiranju samo jednog, za sada, zanemarenog tržišnog segmenta."
Jesenka Ricl: “Ponuda kulturnog turizma grada Osijeka tek čeka na tržišni plasman. Novi modeli poslovanja i načini upravljanja “proizvodima” tek su prvi korak prema prezentiranju samo jednog, za sada, zanemarenog tržišnog segmenta.”

Komentiraj