SUDJELUJTE U ANKETNOM ISTRAŽIVANJU “KULTURNI TURIZAM SLAVONIJE I BARANJE 365”

Posjedovati kulturni identitet i pripadajuću kulturnu baštinu je iznimno bitno, meni, vama, članovima lokalne zajednice. No, ono što je bitno posjetitelju, putniku ili turistu je način na koji čuvamo vrednote, promoviramo raznolikosti, kako idemo ukorak s inovacijama u kulturi te detalji po kojima smo izuzetak prilikom ugošćavanja posjetitelja na turističkoj destinaciji.

Želimo li unaprijediti ponudu kulturnog turizma 365 dana u godini moramo promišljati o tome što potiče posjetitelja na istraživanje o poželjnoj turističkoj destinaciji, na bookiranje putničke karte i smještaja, te presudno, koja su očekivanja posjetitelja dolaskom na turističku destinaciju bogatu kulturnom baštinom. Trendovi su promjenjive pojave, uvjetovane specifičnom turističkom potražnjom na svjetskom tržištu.
U cilju izrade znanstvenog rada Hrvatsko društvo kulturnog turizma u suradnji sa Sveučilištem J.J. Strossmayer – Ekonomski fakultet u Osijeku i Odjel za kulturologiju – provodi istraživanje na temu “Kulturni turizam Slavonije i Baranje 365”.

Pozivamo Vas da ispunite anketu “Kulturni turizam Slavonije i Baranje 365”.

Vaše sudjelovanje, mišljenje i stav su iznimno bitni za razumijevanje potreba suvremenih putnika i učinkovitog zadovoljenja kvalitete i raznovrsnosti ponude kulturnog turizma.

S toga Vas molimo za suradnju u provedbi ovog istraživanja.
U ime Hrvatskog društva kulturnog turizma,
predsjednica, Jesenka Ricl.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s