U ZAGREBU ODRŽAN EDUKATIVAN PROGRAM “INNOVATIVE WOMEN 2013”

Jedan od nekoliko hvale vrijednih edukativnih programa zagrebačkog Instituta za inovacije upravo je priveden kraju. Program “Innovative Women 2013” je organiziran kako bi osnaži mlade žene u Hrvatskoj, a ujedno i 70 odabranih polaznica. Tko su liderice? Što rade? Kakav stav imaju? Koje su prepreke i izazovi s kojima se svakodnevno susreću? – samo su neka od pitanja brojnih diskusija. Cilj programa je pružiti potrebna znanja, vještine i motivaciju kroz brojne prezentacije i panele u kojima su sudjelovale uspješne Hrvatice, čelne osobe većih kompanija u Hrvatskoj. Kolinda Grabar Kitarović, Manuela Šola, Marina Tonžetić, Lada Tedeschi Fiorio, te mnoge druge, govorile su o poslovnim uspjesima, ali i o prilagodbama u poslovnom i privatnom životu, koje su u kombinaciji ponudile formulu za uspjeh i kontinuiranu strast prema poslu kojim se liderice bave.

Institut za inovacije je neprofitna organizacija koja za cilj ima razvoj regionalnih inovativnih potencijala kroz poticanje kreativnosti i inovacija te kroz preispitivanje dogmatskih razmišljanja i razrješavanja mnogih paradigmi. Vodstvo Instituta teži umrežavanju akademske zajednice i praktičnog sektora s ciljem stvaranja novih vrijednosti. Do sada je Institut organizirao nekoliko uspješnih programa od kojih su neki: Advanced Program in Business ABS, Global Business Conference, Thinkers Impact Colloquium, itd.

U ime dviju osječkih udruga – Breza i CroCulTour – želimo Institutu inovacija i svim polaznicima puno uspjeha u provedbi budućih programa.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s