CROSSIT.ME ON LINE PLATFORMA ZA PERSONALIZIRANU TURISTIČKU PONUDU

Razvojni partnerski odnos između TZ Baranja, privatnog smještaja Maksimilian iz Osijeka te Hrvatskog društvo kulturnog turizma – CroCulTour, članicama Sekcija Županijske komore Osijek urodio je vrlo kvalitetnom provedbom projekta CrossIt.me i ugošćavanja trojice francuskih državljana koji su ovo ljeto video zapisom promovirali ljetnu turističku ponudu Hrvatske.

Jasmina Krkić Poznić, predsjednica Sekcije obiteljskog smještaja i vlasnica privatnog smještaja Maksimilian u Osijeku, uputila je poziv dobrodošlice Michellu, Pascalu i Philippeu koji se su tom pozivu odazvali i na tjedan dana uživali u ponudi kontinentalnog, urbanog i ruralnog turizma Slavonije i Baranje.

Posjet i boravak na velikom broju obiteljskih vinarija i obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvima, restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima organizirali su zaposlenici Turističke zajednice Baranja, na čelu s Matejom Perkušićem, novoizabranim direktorom. Podršku ovom pothvatu pružila je i Turistička zajednica Osječko baranjske županije, koja je osigurala sredstva za podmirivanje troškova avionskih karata gostiju. Dopredsjednica Sekcije za kulturni turizam, Jesenka Ricl, predsjednica Hrvatskog društva kulturnog turizma – CroCulTour, kreirala je on line platformu pod nazivom CrossIt.me – Croatian Stories and Sensations in Tourism, putem koje će biti predstavljeni svi partneri koji su sudjelovali u projektu, ali ujedno i ponuda proizvoda i usluga u turizmu, koje strani posjetitelji mogu doživjeti prilikom posjete Slavoniji i Baranji. Za ovu prigodu je CroCulTour angažirao snimatelja Bojana Haron Markičevića, koji trenutno radi na pripremi promotivnih materijala, a koji će biti korišteni za on line prezentaciju sadržaja.

„Snaga projekta krije se u dalje planiranoj organizaciji CrossIt.me platforme i provedbi pripadajućih aktivnosti, a kroz zajedničku suradnju s Odjelima i Sekcijama Županijskih komora. U planu je organizacija edukacija o pripovjednom novinarstvu, putopisnoj fotografiji i trailerima.“ – navodi Ricl.

Cilj projekta, kojemu je daljnji nositelj Hrvatsko društvo kulturnog turizma, je promocija kontinentalnog turizma i osposobljavanje velikog broja privatnika za kvalitetnu i personaliziranu marketinšku kampanju. Razvojni partnerski odnos ovog trojca omogućuje provedbu kontrolirane i održive misije – predstaviti ponudu kontinentalnog turizma istočne Hrvatske upravo na način kako su je Francuzi doživjeli, vrlo osobno i izvorno. Cilj portala je promovirati sve partnere koji su dočekali goste, ali ujedno i stvoriti booking platformu personaliziranih turističkih paketa potencijalnih posjetitelja Slavoniji i Baranji. Partnerskim odnosom, svi sudionici postižu prepoznatljivost cjelogodišnje turističke ponude kontinentalnog dijela Hrvatske i plasman svih proizvoda i usluga u njihovoj ponudi.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Michell, Pascal i Philippe pokazuju osjećaje zadovoljstva jer kako kažu “Tek sada smo spoznali prave vrijednosti i avanture koje Hrvatska krije, poznavanjem kulture življenja naših domaćina, i na tome smo im zahvalni.”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s